Wespennest verwijderen in Friesland – Dokkum – Burgum – Drachten en omstreken

Bel ons op: 085-4001020

wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen en of bestrijden. Maak in de eerste plaats nooit de nestingang van het wespennest dicht, daardoor zullen de wespen een andere in of uitgang zoeken en dat kan ook binnenshuis zijn. Om van de overlast af te komen en het wespennest te verwijderen is het raadzaam om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Voor de ongediertebestrijder is het verwijderen van een wespennest een koud kunstje. In de zomermaanden komen er vaak talloze meldingen van wespennesten daardoor beschikken wij over de juiste middelen en expertise.

Kosten wespennest verwijderen

Niettemin denken velen dat het veel moet kosten om een wespennest op een professionele manier te laten verwijderen. Dit is echter niet waar. Voor acceptabel bedrag incl. btw wordt het nest, meestal binnen 24 uur, snel en veilig verwijderd. (voor werken op hoogte (meer dan 5 meter) word een toeslag berekend.

Behandeling

wespen

Er zijn meerdere manieren om een wespennest te verwijderen. De eerste manier is het bespuiten van het nest. Bespuiten dient in de avondschemering te gebeuren wanneer alle wespen zich in het nest bevinden echter wij hebben de ervaring dat het ook overdag succes vol gedaan kan worden. Daarnaast is het bespuiten van de de nestingangen met een poeder, dit kan de gehele dag worden gedaan. Het voordeel van deze methode is dat de in- en uitvliegende wespen met het poeder in aanraking komen. Als zij vervolgens het nest betreden doden zij zowel de koningin als de larven.

Veel nesten

Vanwege de zachte winter verwachten wij net zoals vorig jaar veel wespennesten aan te treffen. Tijdens de winter sterft het nest, alleen de jonge koninginnen overwinteren op veilige en beschutte plaatsen. Echter door de zachte winters overleven dus meer koninginnen en kunnen zij ieder afzonderlijk hun nest bouwen op beschutte plaatsen zoals zolders, vlieringen, onder dakpannen maar ook in holle bomen ect.  Nesten worden maar één keer per jaar bewoond daardoor hoeven alle nesten ook niet verwijderd te worden.wesp albert de wilde

Wespennesten verwijderen wij in Friesland – Leeuwarden (Ljouwert) – Sneek (Snits) – IJlst (Drylts) – Sloten (Sleat) – Stavoren (Starum) – Hindeloopen (Hylpen) – Workum (Warkum) – Bolsward (Boalsert) – Harlinger (Harns) – Franeker (Frjentsjer) – Dokkum (Dokkum) en alle omliggende plaatsen (helaas zijn wij op de eilanden nog niet werkzaam)

Bel ons op: 085-4001020

Meldingongedierte

Contact

Telefoon:085-4001020
Mail: info@meldingongedierte.nl
Website: Meldingongedierte.nl

Wilt u meer weten over wespen?

Website:www.wespenbestrijders.nl

Wilt u meer weten over muizen?

Website:www.muizenbestrijders.nl

Wilt u meer weten over andere ongedierte?

Website:www.ongediertemelding.nl